Verlovingsring Antwerpen 100% stressvrij

Vind je het niet eenvoudig om een verlovingsring te kiezen? Geen probleem, we helpen je graag verder.In de winkel ligt een groot aantal modellen  waaruit je een keuze kan maken. Of we maken een ring naar jouw wensen.Met deze ring kan je “de vraag” stellen.

Waarschijnlijk past die ring niet perfect. Een ringmaat kan je niet zomaar 'raden'. Het heeft ook geen zin om te proberen de ringmaat van je partner te achterhalen. In 99% van de gevallen is deze niet juist en de kans dat je jezelf verklapt is groot.

Nadat je de vraag gesteld hebt, kom je met je partner langs en maken we de ring perfect op maat.Wil je op dat moment nog aanpassingen doen qua model, kleur of diamant?  Dat kan allemaal. Zo kan je zonder zorgen genieten van jullie moment.

 

Prijzen vanaf €470.

Geelgouden verlovingsring van stAen met  diamant geelgouden verlovingsring
verlovingsringen in geelgoud, roodgoud en witgoud met diamant van 0.05 karaat verlovingsring in roodgoud met diamant van 0.80 karaat
Verlovingsring van stAen in roodgoud, 3 diamantjes roodgouden verlovingsring
verlovingsring in witgoud met diamant van 0.20 karaat. verlovingsring met diamant van 0.30 karaat
verlovingsring in roodgoud met diamant van 0.30 karaat verlovingsring in witgoud met een diamant van 0.20 karaat

Witgouden verlovingsring met diamant van 0.20 karaat

verlovingsring met diamant van 0.10 ct ronde gouden verlovingsring
Roodgouden verlovingsring met 1 diamant 0.05ct Verlovingsring in geelgoud, diamant 0.05ct
brede verlovingsring met 2 dwarse diamantjes verlovingsring in roodgoud van 6 mm breed met 4 diamantjes
Geelgoud met 2 steentjes naast elkaar. Roodgouden verlovingsring  6mm breed
gouden verlovingsring met 2 diamantjes van 0.02 karaat
brede verlovingsring in witgoud verlovingsring van 3mm breed in roodgoud
Verlovingsring in witgoud Roodgouden verlovingsring, model Rock
verlovingsring en trouwring combinatie verlovingsringen landschap
Verlovingsring in combi met trouwring Verlovingsringen landschap
fijne verlovingsring in geelgoud matte verlovingsring in witgoud
Verlovingsring geelgoud met diamantje van 0.01ct Witgouden verlovingsring met 2 diamantjes van 0.02ct

Ben je van plan om jouw vriend of vriendin ten huwelijk te vragen en op zoek naar een verlovingsring in Antwerpen? Bij juweelontwerper stAen ben jij aan het juiste adres. Het moment suprême is erg belangrijk en de verlovingsring hoort daar ook zeker bij. Wij kijken graag met jou mee wat voor een verlovingsring het beste bij jouw vriend of vriendin past en helpen jou graag om de ring zo speciaal mogelijk te maken. Het gaat om de ring waarmee je een aanzoek doet en het moment dat jij het doosje open klapt, moet het gewoon goed zijn. Een verlovingsring bij stAen in Antwerpen heeft dat effect. 

 

Verlovingsring met diamant

Weet je nog niet zeker of je een verlovingsring met diamant of juist zonder diamant wilt? Het is ook een lastige keuze, want je moet aan zoveel denken en de zenuwen komen dan toch om de hoek kijken. Je kan het heel simpel houden met een mooie verlovingsring zonder diamant, maar niet iedereen wilt dat. Een kleine diamant kan in de verlovingsring kan net wat subtieler zijn en unieker. Het hoeft niet te veel op te vallen, maar het kan de verlovingsring net wat specialer maken dan het al is en daar gaat het om.

Verlovingsring kopen in Antwerpen

Wil je graag een verlovingsring kopen en ben je in de buurt van Antwerpen? Juweelontwerper stAen weet hoe hij jouw wensen in een mooie verlovingsring moet vertalen. Een ring waarmee jij een aanzoek doet, moet precies goed zijn en dat begrijpt stAen. Maak een afspraak om bij ons in de winkel langs te komen en laat je inspireren. Je kan ook altijd even meer informatie opvragen om meer te weten te komen.

Heb jij jouw vriend of vriendin al een verlovingsring gegeven en ben je juist op zoek naar mooie trouwringen? Kijk anders even bij onze mooie kleuren, zoals geelgouden trouwringen, gouden trouwringen, witgouden trouwringen, roodgouden trouwringen, roségouden trouwringen en zilveren trouwringen. Er is altijd een mogelijkheid om de verlovingsring te combineren met een trouwring. Maak een afspraak en zie wat de mogelijkheden zijn.