Zilveren trouwringen

Inspiratie opdoen voor jullie zilveren trouwringen doe je bij stAen in Antwerpen. Je kan zilveren trouwringen uit verschillende collecties kiezen en het is ook mogelijk om jouw wensen door te voeren in jouw trouwring. Alles is bespreekbaar en je kan altijd laten weten wat voor zilveren trouwring bij jou past. Naast zilveren trouwringen kan je ook altijd even kijken naar onze gouden trouwringen, zoals witgouden trouwringen, geelgouden trouwringen, roségouden trouwringen en roodgouden trouwringen. Laat je inspireren en kijk wat het beste bij jou zou passen. Wij kunnen jou een advies geven over hoe jullie zilveren verlovingsringen eruit kan zien.

Zilveren-trouwringen-Antwerpen-4mm Zilveren-trouwringen-Antwerpen-6mm
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-8mm Zilveren-trouwringen-Antwerpen-vlakke hamer
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-tandwiel Zilveren-trouwringen-Antwerpen-zachte structuur
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-kruisjes Zilveren-trouwringen-Antwerpen-ripple structuur
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-roodgoud Zilveren-trouwringen-Antwerpen-3D-eigen ontwerp
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-bolle ring Zilveren-trouwringen-Antwerpen-geëtst
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-klassieke bolle ringen Zilveren-trouwringen-Antwerpen-roodgoud-geelgoud
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-bol en hol Zilveren-trouwringen-Antwerpen-3D-print
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-tandwiel Zilveren-trouwringen-Antwerpen-matte ringen
Zilveren-trouwringen-Antwerpen-8mm Zilveren-trouwringen-Antwerpen-bolle hamer
   
   

Meer modellen: geelgoudroodgoudwitgoud.

 

Trouwringen zilver voor hem en haar

Op zoek naar trouwringen in het zilver wanneer je in Antwerpen bent? Loop dan even binnen bij stAen om te kijken welke zilveren trouwring bij jou zou kunnen passen. De trouwringen kunnen worden aangepast maar jouw wensen om er een persoonlijke touch in te verwerken. Dat maakt jouw zilveren trouwring uniek en anders dan die van anderen. De zilveren trouwringen worden gemaakt van sterling zilver wat de naam is voor een legering die tenminste 92,5% puur zilver bevat. Daarnaast is het niet nodig om je zorgen te maken dat er nikkel in verwerkt is, omdat daar bij stAen niet mee wordt gewerkt. Je kan jullie zilveren trouwringen ook combineren met witgouden trouwringen of roségouden trouwringen als jullie dat mooi lijkt door middel van twee aparte ringen die dan toch bij elkaar horen. 

Zilveren trouwringen kopen in Antwerpen

Jullie zilveren trouwringen kan je bij stAen in Antwerpen kopen waar de winkel gevestigd is. De stijlvolle en tijdloze trouwringen kan je dan van tevoren even bekijken wanneer je langskomt in de winkel. Je kan ook een afspraak maken om langs te komen en dan is de mogelijkheid er om jou te voorzien van een goed advies met jouw wensen in acht genomen. Ga naar ons contactformulier om jouw afspraak te maken en hopelijk zien we jou binnenkort!

Wil je toch nog even kijken naar geelgouden trouwringen, gouden trouwringen, roodgouden trouwringen of verlovingsringen? Kijk dan even verder op onze website.