Trouwringen witgoud Antwerpen

Je wilt graag inspiratie opdoen over trouwringen in de witgoud wanneer je in Antwerpen bent. Bij niet iedereen past de kleur goud en daarom zou een witgouden trouwring een mooi alternatief zijn. Juweelontwerper stAen zorgt ervoor dat je met de juiste witgouden trouwring uw trouwdag compleet kunt maken. Naast witgouden trouwringen hebben jullie de keuze om voor andere kleuren te gaan, namelijk geelgouden trouwringen, roségouden trouwringen en roodgouden trouwringen. Naast deze kleuren kan je ook kiezen voor zilveren trouwringen en gouden trouwringen. Wanneer je in de winkel bent, kan je alle kleuren bekijken om te zien welke het beste bij jou zou passen.

Trouwringen-witgoud-Antwerpen-rock-8mm breed Trouwringen-witgoud-Antwerpen-horizon-mat geschuurd
   
Trouwringen-witgoud-Antwerpen-grow-lijntjes-structuur Trouwringen-witgoud-Antwerpen-ice matt-geschuurd-14-18-karaat
   
Trouwringen-witgoud-Antwerpen-mat geschuurde ringen-breeze Trouwringen-witgoud-Antwerpen-schors-3mm-5mm
   
Trouwringen-witgoud-Antwerpen-rock-4mm Trouwringen-witgoud-Antwerpen-snow-diamant-3mm
   
Trouwringen-witgoud-Antwerpen-ice matt-stacking Trouwringen-witgoud-Antwerpen-grow-lijnen-roodgoud
   
Trouwringen-witgoud-Antwerpen-stacking met geelgoud Trouwringen-witgoud-Antwerpen-klassieke bolle ring
Trouwringen-witgoud-Antwerpen-mat geschuurd-geelgoud Trouwringen-witgoud-Antwerpen-45┬░-4mm-7mm
Trouwringen-witgoud-Antwerpen-rock-3 kleuren Trouwringen-witgoud-Antwerpen-bamboe-geelgoud


Elke trouwring kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. In onze winkel helpen we je graag op weg naar jouw ideale combinatie uit ons aanbod van oppervlaktestructuren, breedtes (van 2mm tot 12mm) en materialen.De kostprijs van een trouwring hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factor is natuurlijk het materiaal waaruit de ringen bestaan. Zo heb je al zilveren trouwringen vanaf €120. 14-karaatsgouden trouwringen starten aan €400 en voor 18-karaats goud moet je rekenen op minimum €490.

De volledige prijslijst kan je aanvragen via dit formulier.

 

Kom eens langs in het atelier van stAen!

Advies nodig? Wil je een vrijblijvende offerte? Spring dan gerust eens binnen in onze winkel op de Oudeleeuwenrui 32 te Antwerpen. Wij zijn open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, telkens van 11 u tot 18 u. Maak je graag een afspraak? Mail dan naar info@staen.be  of bel 03 237 64 30. 

Heb je praktische vragen over onze op maat gemaakte trouwringen? In de veelgestelde vragen over onze trouwringen vind je vast al een antwoord.

 

 

Trouwringen in witgoud in Antwerpen

Trouwringen in het witgoud zijn anders dan geelgouden trouwringen die men bij stAen in Antwerpen koopt. Dit heeft te maken met de mix van verschillende metalen. Witgoud is vaak een mix van palladium met goud. Hierdoor krijgen witgouden trouwringen een warme, zachte grijze tint en zien ze er anders uit dan zilveren trouwringen. Witgouden trouwringen kunnen worden gemaakt van 14- of 18-karaats goud, het is aan jou wat jij graag wilt en wat jouw wensen daarin zijn. Bij stAen kan je altijd een gedegen advies verwachten die jou helpt bij het kiezen van jouw stijlvolle en tijdloze trouwring. Een trouwring is een speciaal sieraad en dat mag ook zeker naar voren komen.

Witgouden trouwringen kopen in Antwerpen

Wil je graag komen kijken naar witgouden trouwringen, hoogstwaarschijnlijk kopen en kom je naar Antwerpen? Maak dan een afspraak om in de winkel langs te komen en om onze witgouden trouwringen te bekijken uit verschillende collecties. Naast onze witgouden trouwringen kan je ook altijd nog kijken naar de andere kleuren of die misschien bij jou passen. Het belangrijkste is dat je een prachtige trouwring hebben in het witgoud of andere kleur waar je ontzettend blij mee bent.

Je kunt ook inspiratie op komen doen voor een witgouden verlovingsring als jij daar op dit moment op zoek naar bent. Met een afspraak, via ons contactformulier, is het mogelijk om alles te bespreken en zo een goed beeld te geven waar je naar op zoek bent.