Trouwringen "Signed" Collection van stAen

De Signed Collection staat voor trouwringen aangepast aan jullie wensen. Elke vorm, tekst, cijfers of tekeningen is mogelijk.  Alle trouwringen uit de Signed Collection zijn bovendien verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of roodgoud, zowel in 14-karaatsgoud als in 18 karaat.

In onze winkel helpen we je graag op weg naar jouw ideale combinatie uit ons aanbod van oppervlaktestructuren, breedtes (van 2mm tot 12mm) en materialen.

Trouwringen: de Signed Collection van stAen in zilver en goud

De kostprijs van de ringen hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factor is natuurlijk het materiaal waaruit de ringen bestaan. Zo heb je al zilveren trouwringen vanaf €120. 14-karaatsgouden trouwringen starten aan €390 en voor voor 18-karaats goud moet je rekenen op minimum €490.

De volledige prijslijst kan je aanvragen via dit formulier.

Kom eens langs in het atelier van stAen!

Advies nodig? Wil je een vrijblijvende offerte? Spring dan gerust eens binnen in onze winkel op de Oudeleeuwenrui 32 te Antwerpen. Wij zijn open van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 11 u tot 18 u. Maak je graag een afspraak? Mail dan naar info@staen.be  of bel 03 237 64 30. 

Heb je praktische vragen over onze op maat gemaakte trouwringen? In de veelgestelde vragen over onze trouwringen vind je vast al een antwoord.

Enkele trouwringen uit de Signed Collection van stAen:

   
   
   
   
   
   
   

 

 

Meer modellen in de Structure en Classic Collections.

Structure Collection

Classic Collection