Trouwringen "Grow" Collectie van stAen: de trouwring die met je liefde meegroeit.

Afbeelding van de trouwringen uit de Grow Collection van stAen

Sinds kort heeft stAen een speciale editie van trouwringen in het aanbod: Grow is een exclusieve afwerking voor je trouwring die uit één enkele cirkelvormige ‘groeilijn’ bestaat. De combinatie van een strakke ring en een organische 'groeilijn' maakt deze trouwring tot een uniek, speels en persoonlijk ontwerp.

Bij aankoop van deze trouwringen is bovendien een extra service inbegrepen, waarbij je elk jaar voor je huwelijksjubileum een extra ‘groeilijn’ in de ring kan laten graveren. Zo evolueert de ring in de loop der jaren samen met jullie als huwelijkspaar.

Afbeelding van trouwring uit de Grow Collection van stAen

Afbeelding van trouwringen uit de Grow Collection van stAen

 

 

Afbeelding van trouwring uit de Grow Collection van stAen

Afbeelding van trouwring uit de Grow Collection van stAen

 

trouwring uit de Grow Collection van stAen

      

 

Alle trouwringen uit de Grow Collection zijn verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of roodgoud, zowel in 14-karaatsgoud als in 18 karaat. Elke trouwring kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. In onze winkel helpen we je graag op weg naar jouw ideale combinatie uit ons aanbod van oppervlaktestructuren, breedtes (van 2mm tot 12mm) en materialen.De kostprijs van de ringen hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factor is natuurlijk het materiaal waaruit de ringen bestaan. Zo heb je al zilveren trouwringen vanaf €125. 14-karaatsgouden trouwringen starten aan €450 en voor 18-karaats goud moet je rekenen op minimum €500.

 

Kom eens langs in het atelier van stAen!

Advies nodig? Wil je een vrijblijvende offerte? Spring dan gerust eens binnen in onze winkel op de Oudeleeuwenrui 32 te Antwerpen. Wij zijn open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, telkens van 11 u tot 18 u. Maak je graag een afspraak? Mail dan naar info@staen.be  of bel 03 237 64 30. 

 

Heb je praktische vragen over onze op maat gemaakte trouwringen? In de veelgestelde vragen over onze trouwringen vind je vast al een antwoord.Heb je praktische vragen over onze op maat gemaakte trouwringen?