Roségouden trouwringen Antwerpen

Roségouden trouwringen worden steeds populairder en ook in Antwerpen wordt die trend gezien. Rosé goud is een zachte goudlegering waar zilver en koper aan toe is gevoegd om een warme roze tint te geven. Het is een unieke kleur voor een uniek moment. De trouwring collecties bestaan uit tijdloze en stijlvolle trouwringen die bij jou passen. Naast roségouden trouwringen zijn de trouwringen ook in andere goudsoorten te verkrijgen die je kan zien wanneer je naar de winkel komt. Denk dan aan geelgouden trouwringen, witgouden trouwringen en roodgouden trouwringen. Vooral een roségouden trouwring kan goed in combinatie met een trouwring in witgoud. Naast trouwringen kan je ook uw roségouden verlovingsring bij stAen in Antwerpen laten ontwerpen. Zo kan je de verlovings- en trouwring nog met elkaar combineren als dat jouw wens is.

Roségouden-trouwringen-Antwerpen-2mm-4mm Roségouden-trouwringen-Antwerpen-mat geschuurd
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-stapelringen Roségouden-trouwringen-Antwerpen-rock-4mm-8mm
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-klassieke bolle ring Roségouden-trouwringen-Antwerpen-mat-5mm
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-7mm-8mm Roségouden-trouwringen-Antwerpen-zilver-rock
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-stacking Roségouden-trouwringen-Antwerpen-zilver-45°
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-model rock-goud Roségouden-trouwringen-Antwerpen-3 kleuren goud
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-verlovingsring-geelgoud Roségouden-trouwringen-Antwerpen-stacking-geelgoud
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-grow-lijnen-goud Roségouden-trouwringen-Antwerpen-witgoud-lijntjes structuur
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-hamer structuur-witgoud-goud Roségouden-trouwringen-Antwerpen-ripple effect-3kleuren goud
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-matte ringen-goud Roségouden-trouwringen-Antwerpen-stapel ringen-geelgoud-zilver
Roségouden-trouwringen-Antwerpen-mat geschuurde ringen-geel-rood-witgoud Roségouden-trouwringen-Antwerpen-model horizon
   

Meer modellen: geelgoudwitgoudzilver.

 

Trouwring rosé goud diamant 

Bij stAen in Antwerpen kan je jouw trouwring in rosé goud zo personaliseren dat er ook een mogelijkheid is om er een diamant in te verwerken. Voor iedereen is dat anders, maar het kan een trouwring net wat specialer en unieker maken. De trouwring in rosé goud is al stijlvol en tijdloos en kunnen net nog wat persoonlijker worden door er een diamant in te zetten. Onze roségouden trouwringen zijn van 14- of 18-karaats goud en worden naar jouw wensen ontworpen. Je kan er ook voor kiezen om het bij gouden trouwringen te houden, misschien zilveren trouwringen of toch een verlovingsring. Dat kan tijdens een afspraak in de winkel altijd besproken worden, want het belangrijkste is dat jij dé trouwring hebt waar jij blij van wordt.

Rosegouden trouwringen kopen in Antwerpen

In Antwerpen kan jij de roségouden trouwringen kopen bij stAen die zeer deskundig voor jou wordt gemaakt. Kom gerust eens langs in de winkel om de trouwringen te bekijken en dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Je kan ook een afspraak maken via ons contactformulier om er zeker van te zijn dat wij voor jou klaar staan.

Wil je meer weten over de andere kleuren, zoals geelgouden trouwringen, witgouden trouwringen en roodgouden trouwringen? Kijk verder bij ons op de website of neem contact met ons op.