Roodgouden trouwringen

Je wilt graag roodgouden trouwringen voor jullie beiden, maar weten niet waar in Antwerpen je moet zijn om die te bekijken? Bij stAen ben je bij het juiste adres om voor roodgouden trouwringen te komen kijken. In onze winkel kan je meerdere collecties trouwringen zien in de kleur roodgoud die mogelijk bij jullie passen. Als je toch niet zeker bent van de kleur, kan je kijken naar onze geelgouden trouwringen, witgouden trouwringen en roségouden trouwringen die misschien beter bij jullie passen. Het is mogelijk om de kleuren te combineren als jij dat graag zou willen. Kom gerust eens langs in de winkel of maak even een afspraak en laat ons weten wat jullie wensen zijn. Je kan ook komen kijken voor roodgouden verlovingsringen als je deze in dezelfde stijl wilt als jouw trouwringen. Bij stAen is heel veel mogelijk.

Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-matte ringen Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-facetten-3mm-5mm breed
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-stapel ringen- goud Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-bolle trouwring
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-4mm-8mm-breed Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-3 structuren
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-structuur-rock-goud Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-3 kleuren-matte ringen
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-geelgoud Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-stacking ringen-geelgoud
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-mat geschuurde trouwringen-goud Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-lijnen-groeilijnen-geelgoud
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-ice matt-structuur Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-3 kleuren goud
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-matte ring-geelgoud Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-geelgoud
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-stacking-zilver-goud Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-3 kleuren goud-wit-geel
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-3 lagen goud-structuur rock
Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-zilver Roodgouden-trouwringen-Antwerpen-zilver-8mm
   

Meer modellen: geelgoudwitgoudzilver.

 

Trouwring rood goud bij stAen 

In Antwerpen kan je bij stAen komen kijken voor uw mogelijk trouwring in de kleur rood goud. Het is een speciale kleur die steeds vaker wordt gekozen door het subtiele effect dat het met zich mee brengt. Door de roodachtige, maar ook zeker zachte kleur, past het bij vele huidtinten waardoor je er zeer gecharmeerd van kan worden. Een trouwring in roodgoud is zeker het proberen waard en het kan ook heel mooi gecombineerd worden met een witgouden trouwring. U kunt ook altijd kijken naar onze gouden trouwringen, zilveren trouwringen, geelgouden trouwringen, roségouden trouwringen en witgouden trouwringen om er zeker van te zijn dat deze kleur bij jou past. Bij stAen kan je ervan uit gaan dat je altijd een gedegen advies krijgt waarbij jouw persoonlijke wensen mooi worden verwerkt in de stijlvolle en tijdloze trouwringen.

Roodgouden trouwringen kopen in Antwerpen

De roodgouden trouwringen en verlovingsringen van stAen kan je in Antwerpen kopen. Het is mogelijk om langs te komen wanneer je in de buurt bent, maar je kan ook een afspraak maken via ons contactformulier. Jouw roodgouden trouwringen worden met jouw persoonlijke touch ontworpen en op maat gemaakt voor jouw speciale dag.