Trouwringen goud 

Ben jij in Antwerpen op zoek naar trouwringen in de kleur goud? Dan ben jij bij stAen aan het goede adres. StAen maakt stijlvolle en tijdloze gouden trouwringen die aan jouw wensen voldoen. Wanneer je binnenloopt, kan je meteen de verschillende soorten trouwringen in het goud en de verschillende collecties bekijken. Naast gouden trouwringen zijn er ook witgouden trouwringen beschikbaar, maar ook geelgouden trouwringen, roségouden trouwringen en roodgouden trouwringen. Laat je adviseren welke kleur goud het beste bij jou past om zo de juiste keuze te maken. Naast onze gouden trouwringen hebben wij ook mooie gouden verlovingsringen voor het ‘moment suprême’.

Trouwringen-goud-Antwerpen-roodgoud-rock Trouwringen-goud-Antwerpen-3-kleuren-goud
Trouwringen-goud-Antwerpen-grow-lijntjes-goud Trouwringen-goud-Antwerpen-ice mat geschuurd-witgoud-roodgoud-goud
   
Trouwringen-goud-Antwerpen-model horizon-goud-rosegoud-zilver Trouwringen-goud-Antwerpen-stacking ringen-rood- en geelgoud
Trouwringen-goud-Antwerpen-model horizon Trouwringen-goud-Antwerpen-bamboe-goud-zilver
Trouwringen-goud-Antwerpen-snow in geelgoud en roodgoud Trouwringen-goud-Antwerpen-gouden stacking ringen
Trouwringen-goud-Antwerpen-45┬░-goud en zilver Trouwringen-goud-Antwerpen-matgeschuurd-witgoud en geelgoud
Trouwringen-goud-Antwerpen-stacking ringen-witgoud-goud Trouwringen-goud-Antwerpen-bamboe-wit- goud
   
Trouwringen-goud-Antwerpen-ripple in 3 kleuren Trouwringen-goud-Antwerpen-wit-geel en roodgoud-matte ringen
Trouwringen-goud-Antwerpen-stacking-goud en zilver Trouwringen-goud-Antwerpen-3D-eigen vorm
   
Trouwringen-goud-Antwerpen-rond en vierkant-goud-witgoud Trouwringen-goud-Antwerpen-fijne gouden ringen

Meer modellen: geelgoud, roodgoud, witgoud, zilver.

 


Trouwringen goud met diamant 

Je hebt al inspiratie opgedaan, voordat je in Antwerpen kwam en bent op zoek naar trouwringen in het goud met een diamant erin. Een mooie steentje in jouw gouden trouwring is voor jou iets speciaal, waardoor de trouwring nog persoonlijker en unieker wordt. Juweelontwerper stAen maakt verschillende trouwringen in het goud met en zonder een diamant erin en kan jou daar goed adviseren wat het beste bij jou zou passen. Daarnaast weten wij hoe belangrijk jouw wensen zijn en kan hij die heel mooi verwerken in jouw gouden trouwring met diamant in zijn winkel in Antwerpen. Wanneer jij jouw trouwring hebt gevonden, zal stAen ervoor zorgen dat hij op maat wordt gemaakt en er prachtig uitziet wanneer je hem komt ophalen.

Gouden trouwringen kopen in Antwerpen

Gouden trouwringen kopen is een speciale gelegenheid en stAen in Antwerpen begrijpt dat helemaal. Je wilt dat jouw gouden trouwringen zo stijlvol en tijdloos mogelijk met een persoonlijke touch worden ontworpen om zo te kunnen genieten van jullie prachtige dag. Voor meer informatie én advies, maak dan even een afspraak via ons contactformulier of kom langs wanneer jullie in Antwerpen zijn. Wij kunnen jullie dan voorzien van het advies dat jullie nodig hebben.

Wil je liever kijken naar witgouden trouwringen, geelgouden trouwringen, roodgouden trouwringen, roségouden trouwringenzilveren trouwringen of juist verlovingsringen? Kijk dan even verder op onze website of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag!