Geelgouden trouwringen 

Op zoek naar mooie geelgouden trouwringen in Antwerpen? Bij juweelontwerper stAen kan je verschillende soorten trouwringen in de kleur geelgoud bekijken en passen. Je kan inspiratie opdoen en kijken of geelgoud een mooie kleur is voor jouw trouwring. Geelgouden trouwringen zijn vaak populair onder de dames en wordt daarom ook vaak gekozen. Niet alleen geelgouden trouwringen, maar ook zeker geelgouden verlovingsringen. Ook kan je in de winkel nog kijken naar witgouden trouwringen, roségouden trouwringen en roodgouden trouwringen. De trouwringen komen uit verschillende collecties die de ontwerper heeft gemaakt. Je kan ook altijd even kijken naar zilveren trouwringen en gouden trouwringen.

geelgouden-trouwringen-antwerpen-4mm-8mm geelgouden-trouwringen-antwerpen-mat geschuurde trouwring
geelgouden-trouwringen-antwerpen-bolle hamerslag geelgouden-trouwringen-antwerpen-schors-8mm
   
geelgouden-trouwringen-antwerpen-14 karaat-18 karaat geelgouden-trouwringen-antwerpen-roodgoud-horizon
   
geelgouden-trouwringen-antwerpen-flow-8mm breed geelgouden-trouwringen-antwerpen-horizon-roodgoud
geelgouden-trouwringen-antwerpen-stacking ringen geelgouden-trouwringen-antwerpen-witgouden 4mm
geelgouden-trouwringen-antwerpen-ice mat geschuurd-roodgoud geelgouden-trouwringen-antwerpen-klassieke bolle ringen
geelgouden-trouwringen-antwerpen-matte ring-roodgoud geelgouden-trouwringen-antwerpen-stapelringen-roodgoud-zilver
geelgouden-trouwringen-antwerpen-fijne trouwringen-elegant geelgouden-trouwringen-antwerpen-river-5mm
geelgouden-trouwringen-antwerpen-verlovingsring-witgoud geelgouden-trouwringen-antwerpen-3d-aanpasbaar model
   
   
   

 

Meer modellen: roodgoudwitgoudzilver.

 


Trouwringen geelgoud bij stAen 

Trouwringen in de kleur geelgoud zijn vaak populair en in Antwerpen is dat net zo. Geelgoud is een mix zilver en goud en door het toegevoegde zilver, ontstaat er een licht, gele kleur waardoor het dus geelgoud wordt genoemd. Hoe minder zilver er aan toe is gevoegd, hoe geler jouw trouwring wordt. Bij stAen kan je tijdens een afspraak veel dingen te weten komen over de kleur, wat het beste bij jou past en in hoeveel karaats goud je jouw trouwring wilt. Geelgouden trouwringen bestaan uit 14- of 18-karaats goud en je kan zelf aangeven wat je het mooiste vindt. Daarnaast kan je de trouwringen in geelgoud ook mogelijk combineren met andere goudsoorten, zoals roodgoud of roségoud.

Geelgouden trouwring kopen in Antwerpen

Je hebt je zinnen gezet op een geelgouden trouwring en die wil je graag kopen in Antwerpen? Het beste is om een afspraak te maken, zodat de tijd er goed voor wordt genomen en je een gedegen advies krijgt voor jouw geelgouden trouwring. Je kan het zodanig personaliseren naar jouw wensen en deze trouwringen zijn niet alleen uniek, maar ook zeer stijlvol en tijdloos waardoor ze goed te matchen zijn. Maak een afspraak via ons contactformulier en kom eens langs de winkel om te kijken of jouw trouwring tussen de collecties van stAen zit.

Wil je misschien ook nog kijken naar gouden trouwringen, witgouden trouwringen, roségouden trouwringen, roodgouden trouwringen, zilveren trouwringen of toch nog naar verlovingsringen? Kijk dan gerust even verder op onze website of neem contact met ons op.