Trouwringen Antwerpen

Bij stAen in Antwerpen kan jij verschillende trouwringen bekijken die bij jou zouden passen. Niets is zo mooi dan het vieren van jullie liefde voor elkaar met stijlvolle, tijdloze en unieke trouwringen die bij jullie passen. Een mooie dag waar je altijd aan kan worden herinnerd door jouw persoonlijke trouwring. Bij stAen in Antwerpen kan jij naar verschillende soorten trouwringen kijken. Denk bijvoorbeeld aan mooie gouden trouwringen of zilveren trouwringen. Wat past er bij jou?

trouwringen-antwerpen-roodgoud en zilver trouwringen-antwerpen-stacking-stapelringen
   
trouwringen-antwerpen-4 ringen-geelgoud-roodgoud en zilver trouwringen-antwerpen-model horizon in geelgoud en roodgoud
   
trouwringen-antwerpen-ripple-goud en roodgoud en zilver trouwringen-antwerpen-witgoud en goud
   
trouwringen-antwerpen-schorsmotief in roodgoud-zilver trouwringen-antwerpen-duo ring-goud-roodgoud
   
trouwringen-antwerpen-stacking-rosegoud-geelgoud trouwringen-antwerpen-6mm-goud-2mm-witgoud
   
trouwringen-antwerpen-icematt-witgoud-geelgoud-witgoud trouwringen-antwerpen-model-breeze-rosegoud-roodgoud
   
trouwringen-antwerpen-rrodgouden-model-rock trouwringen-antwerpen-stacking-4 soorten geelgoud
   
trouwringen-antwerpen-ice-matt-goud-witgoud trouwringen-antwerpen-ice-mat geschuurd-rood-geel
   
trouwringen-antwerpen-classic-bolle geelgouden trouwringen trouwringen-antwerpen-model horizon-geelgoud-roodgoud-zilver
   
trouwringen-antwerpen-3D-eigen ontwerp trouwringen-antwerpen-klassieke bolle ringen
   

Originele trouwringen voor hem en haar

StAen creëert en maakt originele trouwringen in Antwerpen waar hij is gevestigd. Hij zorgt ervoor dat de trouwring mooi om je vinger zit in de kleur waarin jij je trouwring wilt. Naast gouden trouwringen en zilveren trouwringen maakt stAen ook geelgouden trouwringen, witgouden trouwringen, roségouden trouwringen en roodgouden trouwringen. Als jij het liefst twee soorten kleuren trouwringen wilt, dan is dat mogelijk jou daarin het beste advies te geven. Alle ontwerpen van trouwringen zijn aanpasbaar naar eigen smaak of wens.

Trouwringen diamant 

In de trouwringen is het mogelijk om een diamant te verwerken bij stAen in Antwerpen. Tijdens het bespreken van jouw wensen is het mogelijk om, naast het bepalen van de breedte, afwerking en het materiaal, te kijken of er een mooie diamant in de trouwringen past. Weet je nog niet zeker of een diamant bij je past? Je kan altijd komen kijken naar de verschillende opties in de winkel van juweelontwerper stAen in Antwerpen.

Trouwringen kopen in Antwerpen

Op zoek naar mooie trouwringen om te kopen in Antwerpen? Bij stAen kan je stijlvolle en tijdloze trouwringen bekijken en passen. De trouwringen komen uit verschillende collecties van de juweelontwerper zelf en worden zo aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Wanneer je voor trouwringen wilt komen kijken, kom dan even langs bij stAen in Antwerpen of beter nog, maak een afspraak.

Ben je zelf al aan het kijken voor trouwringen, maar ook op zoek naar verlovingsringen? Laat je adviseren wat er bij jou past en maak een afspraak via ons contactformulier voor een goed advies.