Trouwringen Antwerpen

Hieronder enkele voorbeelden van mogelijke trouwringen. Alle ringen kunnen aangepast worden qua breedte, afwerking en kleur. Er zijn dus veel meer mogelijkheden. In de winkel liggen een 300 tal voorbeelden die je vrijblijvend kan komen bekijken.

 

 

 

trouwringen-antwerpen-roodgoud en zilver trouwringen-antwerpen-stacking-stapelringen
trouwringen in roodgoud trouwringen in geelgoud en witgoud met een matte afwerking
trouwringen-antwerpen-4 ringen-geelgoud-roodgoud en zilver trouwringen-antwerpen-model horizon in geelgoud en roodgoud
trouwringen in witgoud en geelgoud met  diamant witgouden trouwring met 3 diamanten
trouwringen-antwerpen-ripple-goud en roodgoud en zilver trouwringen-antwerpen-witgoud en goud
trouwringen-antwerpen-schorsmotief in roodgoud-zilver trouwringen-antwerpen-duo ring-goud-roodgoud
gouden trouwring met matte afwerking witgouden trouwring met matte afwerking, fijne trouwring in geelgoud
trouwringen-antwerpen-stacking-rosegoud-geelgoud trouwringen-antwerpen-6mm-goud-2mm-witgoud
   
trouwringen-antwerpen-icematt-witgoud-geelgoud-witgoud trouwringen-antwerpen-model-breeze-rosegoud-roodgoud
   
trouwringen-antwerpen-rrodgouden-model-rock trouwringen-antwerpen-stacking-4 soorten geelgoud
trouwringen-antwerpen-ice-matt-goud-witgoud trouwringen-antwerpen-ice-mat geschuurd-rood-geel
   
trouwringen-antwerpen-classic-bolle geelgouden trouwringen trouwringen-antwerpen-model horizon-geelgoud-roodgoud-zilver
trouwringen in geelgoud 18 karaat fijne roodgouden trouwring en in geelgoud
trouwringen-antwerpen-3D-eigen ontwerp trouwringen-antwerpen-klassieke bolle ringen

 

Hierboven enkele voorbeelden van mogelijke trouwringen. Alle ringen kunnen aangepast worden qua breedte, afwerking en kleur. Er zijn dus veel meer mogelijkheden. In de winkel liggen een 300 tal voorbeelden die je vrijblijvend kan komen bekijken.

 

 

 


Originele trouwringen voor hem en haar

StAen creëert en maakt originele trouwringen in Antwerpen waar hij is gevestigd. Hij zorgt ervoor dat de trouwring mooi om je vinger zit in de kleur waarin jij je trouwring wilt. Naast gouden trouwringen en zilveren trouwringen maakt stAen ook geelgouden trouwringen, witgouden trouwringen, roségouden trouwringen en roodgouden trouwringen. Als jij het liefst twee soorten kleuren trouwringen wilt, dan is dat mogelijk jou daarin het beste advies te geven. Alle ontwerpen van trouwringen zijn aanpasbaar naar eigen smaak of wens.

Trouwringen diamant 

In de trouwringen is het mogelijk om een diamant te verwerken bij stAen in Antwerpen. Tijdens het bespreken van jouw wensen is het mogelijk om, naast het bepalen van de breedte, afwerking en het materiaal, te kijken of er een mooie diamant in de trouwringen past. Weet je nog niet zeker of een diamant bij je past? Je kan altijd komen kijken naar de verschillende opties in de winkel van juweelontwerper stAen in Antwerpen.

Trouwringen kopen in Antwerpen

Op zoek naar mooie trouwringen in Antwerpen? Bij stAen kan je stijlvolle en tijdloze trouwringen bekijken en passen. De trouwringen komen uit verschillende collecties van de juweelontwerper zelf en worden zo aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Wanneer je voor trouwringen wilt komen kijken, kom dan even langs bij stAen in Antwerpen of beter nog, maak een afspraak.

Ben je zelf al aan het kijken voor trouwringen, maar ook op zoek naar verlovingsringen? Laat je adviseren wat er bij jou past en maak een afspraak via ons contactformulier voor een goed advies.

 

Veelgestelde vragen

Uit welk materiaal worden de trouwringen gemaakt?

We ontwerpen trouwringen in goud en zilver in onze winkel in Antwerpen. Bij een gouden ring heb je de keuze tussen geel-, wit- en roodgoud. Het zilver dat bij stAen wordt gebruikt, is sterling zilver 925.

Kan er een gravure in de ring?

Trouwringen worden bij ons standaard gegraveerd. Dat is bovendien inbegrepen in de prijs. Zelfs in de smalste ringen is een gravure mogelijk. Zorg er hierbij wel voor dat je een ‘open’ lettertype kiest, zodat het goed leesbaar blijft.

Kan ik een diamant in mijn trouwring laten zetten?

Je kan een diamant in bijna iedere gouden trouwring plaatsen. Je moet er enkel wel rekening mee houden dat er in zilver geen diamanten worden geplaatst, omdat dit materiaal te zacht is en de steentjes zullen loskomen. Je kan ervoor kiezen om een diamant egaal of verheven te verwerken. Ook kan je kiezen tussen een vierkante en een ronde zetting. Je kan voorbeeldjes hiervan bekijken in de winkel. Bovendien ben je helemaal vrij in de keuze van het aantal en de plaats van de diamantjes. We maken op voorhand een schets of markeren op de afgewerkte ring waar de steentjes exact moeten geplaatst worden.

Hoeveel kosten trouwringen?

Wanneer je bij ons langskomt in Antwerpen, kunnen wij je een gedetailleerd overzicht geven van de prijzen die op dat moment gelden en we kunnen een vrijblijvende offerte opmaken op basis van uw persoonlijke wensen. De prijs van jullie trouwringen is afhankelijk van een aantal factoren:
> Hoe breder de trouwring, hoe meer materiaal er nodig is om de ring te vervaardigen. Dat vertaalt zich uiteraard in de prijs.
> Het materiaal van de ring bepaalt ook hoeveel de ringen uiteindelijk zullen kosten. Een gouden ring is duurder dan een zilveren ring, maar ook de keuze tussen geel-, wit- of roodgoud kan de prijs beïnvloeden.
> Ook het tijdstip waarop je de trouwringen bestelt, kan een rol spelen bij de prijs. De goudprijzen schommelen nu eenmaal, waardoor wij maandelijks onze prijzen aanpassen. Wanneer de trouwringen besteld zijn, blijft de prijs uiteraard zoals afgesproken.

Hoe lang op voorhand moeten we de trouwringen bestellen?

Ideaal kom je 2 à 3 maanden voor je trouwdag langs in Antwerpen. Wil je toch al vroeger bestellen, dan kan je uiteraard ook al eerder bij ons terecht. Zelfs als je last-minute komt, zijn er nog verschillende opties. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste trouwringen.