Nieuwe openingsuren vanaf 11 mei 2020

Ma: gesloten

Di: 11u tot 18u

Wo: gesloten

Do: 11u tot 18u

Vr: 11u tot 18u

Za: 11u tot 18u

Zo: gesloten

Je kan mij contacteren voor vragen of afspraken via info@staen of op T 03 237 64 30.

 

Ik wens jullie alle gezondheid en veel succes in de komende tijd.

 

stAen - unieke trouwringen op maat.

Hieronder vind je voorbeelden uit onze 4 collecties trouwringen: de Structure Collection, de Classic Collection ,de Signed Collection en de Grow Collection. Voor elke ring kan je zelf de breedte, afwerking en materiaal bepalen. Ze zijn stuk voor stuk verkrijgbaar in zilver, geel- , rood- en witgoud.  

 

Structure Collection

Textuur en beweging.

 

Meer modellen

Classic Collection

Stijlvol en tijdloos.

 

Meer modellen

Signed Collection

Persoonlijke 3D toets.

 

Meer modellen

Grow Collection

Strak ontwerp met organische 'groeilijn'.

 

Meer modellen

 

stAen heeft trouwringen voor elk budget

De kostprijs van een set trouwringen hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste bepalende factor is natuurlijk het materiaal waaruit de ringen bestaan. Zo heb je al zilveren trouwringen vanaf €120. 14 Karaat gouden trouwringen starten aan €400 en voor 18 karaat gouden trouwringen moet je rekenen op minimum €490.

De volledige prijslijst kan je aanvragen via onderstaand formulier.

Advies nodig? Wil je een vrijblijvende offerte? Spring dan gerust eens binnen in onze winkel op de Oudeleeuwenrui 32 te Antwerpen.  Maak je graag een afspraak? Mail dan naar info@staen.be of bel 03 237 64 30. Heb je nog vragen over onze op maat gemaakte trouwringen? In de veelgestelde vragen over onze trouwringen vind je vast een antwoord op al je praktische vragen.

stAen maakt trouwringen in goud en zilver

De mogelijke materialen voor trouwringen en verlovingsringen zijn geelgoud, roodgoud, witgoud en zilver.

Het zilver dat we gebruiken voor de trouwringen is Ag925 zilver, ook sterling zilver genoemd. Zilveren trouwringen hebben een iets kortere levensduur dan gouden doordat zilver een zachter metaal is. Goud daarentegen is voor altijd. 

Zowel geelgouden als rood- en witgouden trouwringen zijn verkrijgbaar in 14 karaat en 18 karaat. Dit duidt op de deelverhouding van de legering. Goud van 18kt bestaat namelijk uit 75% goud, 14kt daarentegen bestaat uit slechts 58.3% goud. Puur goud (24kt) is te broos voor juwelen en wordt daarom niet gebruikt. Aan de binnenkant van de trouwringen staat een karaatstempel gedrukt: in de ring staat 18kt of 750 voor 18 karaat en 14kt of 583 voor 14 karaat. 

Geelgoud van 18kt is de standaard voor trouwringen en juwelen. 14kt bestaat uit 58.3% goud, wat ervoor zorgt dat het geelgoud iets lichter kleurt.

Een trouwring in witgoud heeft een zachte wit-grijzige kleur. Witgouden en roodgouden trouwringen zijn ook verkrijgbaar in 14 en 18kt. In tegenstelling tot de geelgouden, kleuren deze in 14kt donkerder dan degene in 18kt.

Bij stAen liggen er trouwringen in ieder van de bovengenoemde materialen, twijfel dus niet om langs te komen en te vragen naar voorbeelden van de verschillende materialen.