Verlovingsringen:

Ook om je aanzoek te doen kan je bij stAen terecht. Hier vind je alvast een reeks voorbeelden, maar elke verlovingsring kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. In ‘Muhjo’, de flagshipstore van stAen, helpen we je dan ook graag op weg naar jouw ideale combinatie uit ons aanbod van oppervlaktestructuren, breedtes en materialen. De ringen zijn namelijk verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of roodgoud. Ook kan er gewerkt worden met één of meerdere diamantjes.

Wil je er een echte verrassing van maken maar ken je geen maat of voorkeur van je partner? Geen probleem. Je kan een ring uit onze collectie meenemen om je aanzoek te doen, en later met de gelukkige terugkomen om jouw ring  op maat te laten maken.

Voor advies en een vrijblijvende offerte kan je terecht in Muhjo, gelegen in de Volkstraat 36 te Antwerpen. We zijn geopend van dinsdag tem zaterdag, 11h tot 18h.  Meer info  prijzen.

 

Roodgouden verlovingsring met 3 diamantjes 1.7mm Geelgouden verlovingsring met 5 diamantjes 1.3mm
Witgouden verlovingsring, 6mm met 1 diamantje van 1.3mm Geelgouden verlovingsring met 1 diamantje 2.4 mm
Roodgouden ring met 3 diamantjes, aantal blaadjes naar keuze Roodgouden verlovingsring met blokzetting 4 diamantjes 1.3mm
Geelgouden ring  met 2 diamantjes van 1.7mm Combinatie verlovingsring en trouwring. Geel- en roodgoud
Geelgouden ring met 1 diamantje, model horizon Witgouden verlovingsring met 3 diamantjes
Geelgoud met 2 steentjes naast elkaar. Roodgouden verlovingsring, model Rock, 3mm breed
Witgouden ring met 2 diamantjes, geschuurd in de lengterichting Witgouden verlovingsring met diamant 0.20ct